Τα καταστήματα ORA KESSARIS Τα καταστήματα ORA KESSARIS

Τα καταστήματα ORA KESSARIS

Η διαρκώς αυξανόμενη συλλογή ρολογιών, που αποτελούσαν πάντοτε ένα σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας του Οίκου KESSARIS, η μεγάλη επιτυχία των πωλήσεών τους στην ελληνική αγορά αλλά κυρίως η επιθυμία για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τόσο πριν αλλά και μετά την πώληση, οδήγησαν το 2000 στη δημιουργία των καταστημάτων ORA KESSARIS, με αποκλειστικό αντικείμενο τη διάθεση ρολογιών.

Ρολόγια περίτεχνα, διαχρονικά, αξιόπιστα, την αντιπροσώπευση των οποίων εμπιστεύθηκαν οι πιο γνωστές διεθνείς εταιρίες στον Οίκο KESSARIS. Έτσι, οι λάτρεις της υψηλής ωρολογοποιίας και όχι μόνο βρήκαν συγκεντρωμένες σε ένα χώρο τις δημιουργίες κορυφαίων ονομάτων, όπως οι Lange & Söhne, Harry Winston, Rolex, Jaeger Le Coultre, Jaquet Droz, Panerai, Richard Mille, UBOAT, IWC, De Grisogono, BVLGARI, Ferrari αλλά και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό, για την άψογη εξυπηρέτηση και των πιο απαιτητικών αγοραστών.

Δίνοντας έμφαση στην εξυπηρέτηση και μετά από την πώληση ενός ρολογιού δημιουργήθηκε ένα τμήμα πρότυπο για τον χώρο του service. Μια ομάδα έμπειρων τεχνικών ειδικεύεται στην συντήρηση και την επισκευή όλων των ρολογιών που πωλούνται από τα καταστήματα ORA KESSARIS. Το service ενός ρολογιού είναι μία διαδικασία που απαιτεί χρόνο, γνώση, εμπειρία και προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια.

Τα καταστήματα ORA KESSARIS αποτελούν καινοτομία όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για πολλές χώρες του εξωτερικού στο χώρο της υψηλής ωρολογοποιίας.